Penge NU – lån

Skal du bruge penge nu!?
Hvis du er i akut penge mangel – og har fundet denne side for at finde penge online – så vil jeg foreslå at du låner pengene.
Der er ikke steder på nettet hvor du tjener ekstra penge med det samme. – det skal arbejdes op.

Jeg har selv stået i situationen hvor jeg akut skulle bruge mange penge.
Mit personlige forslag er, at du skal rådføre dig med din bank først! – prøv at få forhøjet kassekredit, eller udvid et allerede eksisterende lån.
– Dette er dog ikke altid muligt – der er jo også en grund til at man desværre er kommet i den situation.

Der er mange penge i at låne penge ud!
Igen – ligesom jeg har skrevet om under gambling – så er der en god grund bag, når udbuddet vokser voldsomt. Der er flere og flere steder, hvor man kan låne penge nemt og hurtigt. Der er mange penge for firmaerne at tjene på at låne penge ud. Og de kan tjene mange penge på det – for det er dyrere, at låne penge fra disse små-lån-udbydere end i banken. Det kan disse udlåns-firmaer tillade sig, fordi det er til dem man går hen, når banken ikke vil låne penge. Derfor kan de tillade sig, at tjene mange penge på at låne penge ud.
– Der findes også steder på nettet hvor du selv kan låne penge ud til andre – og du kan tjene gode penge på dette – men det vil jeg ikke komme nærmere ind på her.
Du skal altid se dig godt for når du skal optage et quick-lån.
Jeg vil herunder hjælpe med, hvad du skal se efter, af gode og farlige ting ved at låne penge.

Udnyt dine fordele når du skal låne
Når der er så stort udbud på lånemarkedet, som der er nu (og det er stadig kun voksende) – så kommer der naturligvis også stor konkurrence om kunderne blandt udlåns virksomhederne. – Det betyder for dig der gerne vil låne penge hurtigt og nemt, at der er mange gode tilbud og mange rabatter du skal benytte dig af!.
Det er slet ikke så dyrt at låne penge som man mange gange får indtryk af.
– jeg skal dog helt bestemt advare imod disse små hurtige lån – som kan være meget farlige, hvis man ikke er meget opmærksom. Det vil klart være bedst, hvis du skal låne penge, at gøre dette i din bank – Nu hvor jeg er kommet med en advarsel, vil jeg fortsætte 🙂
Jeg har selv optaget mindre og hurtige lån, trods jeg var imod det – jeg havde dog ikke andre muligheder i den situation – og det gik rigtig fint! – Så det var en god oplevelse for mig.

Hvordan koster det at låne penge?
Der er mange steder i låneaftaler hvor låneudbyderne kan tjene penge.
Det mest normale sted, er ved at det lån man optager, har en høj rente.
Ellers kan der være et større gebyr for at optage lånet.
Derudover kan der gemme sig en masse små lettere skjulte undtagelser.

Der er mange der reklamerer med lav rente, og ingen gebyrer. – Hold her øje med undtagelserne. Hvis man misser et afdrag på et af disse, er renten ofte næsten dobbelt så stor, som et normalt lån.
Der er også nogle låntyper, der er afdragsfrie eller rentefrie i et udvalgt antal måneder – det kan være alt fra 1 til 36 (der findes mange kombinationer). Her kan der være et gebyr, hvis man indfrier lånet før tid – sådan sikrer udlåneren sig, at de får renter og afdrag efter den frie ordning er udløbet – f.eks. Der er desværre en god chance for at man har svært ved at betale sine afdrag og renter, hvis man er kommet ud i, at skulle låne penge på denne måde.

Udlånerne er meget professionelle, og de har deres virksomhed for at tjene penge. Så der er mange knapper der kan trykkes på, og kombineres – for at sikre sig indtjeningen. – Tænk altid over motivet og bagtankerne som låneudbyderen har for at låne penge til dig let og hurtigt. Gode lån kan sagtens være reelle – og meget billige. Hvis du får en god oplevelse af lånet – er der meget stor chance for, at du bruger samme firma igen senere – og på denne måde kan låneudbyderen tjene penge på et lån senere.

Det letteste motiv at gennemskue, er butikkernes forbrugslån. – Butikkerne vil meget gerne sælge dig produkter – også hvis du ikke har pengene. Derfor tilbyder butikkerne små, hurtige, nemme og billige lån til dig, så du kan købe deres produkt. Så her kan det sagtens være reelt nok, at udbyderen ikke tjener mange penge på lånet – når de så istedet tjener penge på varen.

Det vigtigste når du låner penge online
Se deres beregninger for hvor meget du ialt skal betale tilbage i kroner – dette kan let sammenlignes med andre steder man kan låne penge online. Ligeledes skal du se på, om der er klausuler eller gebyrer for, at betale lånet ud før tid.
SØRG FOR ALTID AT BETALE TIL TIDEN! – De dårlige betalere bliver flået.
(Det er dyrt at være fattig).

 

Det kan godt betale sig at låne penge
Som renterne er nu, så får du – som jeg også har skrevet meget om i afsnittet om AKTIER – faktisk ingenting for at have dine penge stående i banken.
Ligeledes er renten på de penge du låner, og altså skal betale for, at få lov at låne penge – meget lave!…
Hvis du har en god idé til en investering – så kan det sagtens lade sig gøre, at lave en rigtig god forretning, og få større afkast – og tjene flere penge, end det koster at låne penge.

Har du et større lån
Det kan for eksempel være, at du allerede har et lån i din bolig, bil eller lignende. – Så er der god mulighed for, at du her kan benytte dig af den konkurrence der også er mellem bankerne og realkredit-institutterne. Der er rigtig mange penge at spare for dig som låner, ved at udnytte denne konkurrence. Se om andre banker har et bedre tilbud til dig.

 

Du kan hurtigt se her, om du kan spare penge på det realkreditlån du allerede har:

LÅNETJEK.dk :


Penge sparet er penge tjent! – undersøg om du kan tjene penge på under 1 minut.
Hos LÅNETJEK.dk skriver du blot adressen på din bolig – hvorefter der automatisk bliver hentet oplysninger. – Dog er der nogle oplysninger du selv skal taste ind – disse oplysninger kan hurtigt findes på din netbank eller e-boks. Efter du har indtastet får du med det samme et svar på om du kan spare/tjene penge på at lægge dit lån om. – Her kan du samtidig bede om at få besked hvis der skulle komme et lån der er billigere eller bedre end det lån du allerede har i dit hus! – Det hele er hurtigt og gratis 🙂
Jeg kan kun anbefale at du prøver med det samme – du forpligter dig ikke til noget..

 

Hos Realkredit Konsulenten kan du også kontrollere om du kan spare penge


Her kan du registrere dig, og hvis du gør det inden for kontortiden (hverdage 9-16), bliver du kontaktet samme dag. Dette firma får provision fra de lånefirmaer de henviser til – og disse penge går direkte videre til dig, som derved indgår i din ekstra besparelse – så du tjener endnu flere penge!.
Realkredit Konsulenten, er rigtige mennesker, der sidder og beregner dine besparelser – de tjener kun penge på dig hvis du sparer penge på dit/dine lån. De tager bidrag for de ydelser du ønsker:
Beregning (uden rådgivning) DKK 4.500,-
Rådgivning (telefon og e-mail) DKK 6.750,-
Sparring (Personligt møde) DKK 12.750,-
Ud over deres faste pakker – vil de meget gerne skræddersy en til dig efter dit behov og ønsker. Så kontakt dem og find en god aftale.
Ydermere tilbyder Realkredit Konsulenten en låneovervågning – som er gratis!

 

 

 

Låneudbydere.

Pengepungen.dk :
Hos Pengepungen.dk skal du indtaste dit navn, e-mail og alder. Så får du vist en oversigt over hvilke lån der er tilgængelige for dig. – Dette er referencer til andre låneudbydere. Så du kan ikke låne penge på denne side, men bliver præsenteret, for en hel masse andre lån. Det er fint, at man kan se de lån man kan få. Det er et rigtig fint overblik, men ikke specielt detaljeret. Der er nogle informationer ud for hver låneudbyder, men det er kun eksempler på få låntyper, beløb og tid. – Prøv at se selv, hos pengepungen.dk – man forpligter sig ikke til noget – og får vist med det samme hvor man kan låne forskellige beløb. Men du skal huske at se godt efter hvad det koster.

 

Robotlån.dk


Hos Robotlån.dk kan kan du låne penge hurtigt.
Du kan låne fra DKK 3.000,- til DKK 75.000,- i en periode fra 12 til 72 måneder
Den årlige rente er på 18,4%p.a. – dvs. du betaler flere penge, for at låne i længere tid, men ydelsen falder over perioden. – deres debitorrente er variabel . Det er nemt, hurtigt og overskueligt at se hvormeget det koster, at låne penge hos robotlån.dk. Der er en fin skyder, hvor man kan indstille mulighederne så lånet passer til dine behov. Der er stiftelsesomkostninger, og et månedligt faktureringsgebyr.
Husk Nem-ID.