Tjen penge online

Der findes utroligt mange måder at tjene penge på. 
Som du uden tvivl har opdaget, så findes der virkeligt mange sider på nettet, der lover at du kan tjene mange penge hurtigt. – Det er også rigtigt, at det kan lade sig gøre, men jeg er endnu ikke støt på et sted der har virket både reelt og realistisk.

Hvordan kan man faktisk skabe sig et reelt overskud?
Jeg vil her på siden skabe et overblik over hvilke muligheder du har, og hvordan det virker.
Det er ikke svært, men det krævet bestemt en indsats for at det kan lykkedes.
Der er flere ting man skal gøre op med sig selv, inden man går i gang. Du har helt sikkert gjort dig mange tanker om hvad du har tænkt dig – men mangler sikkert – ligesom jeg kender fra mig selv – incitament for at komme ordentligt i gang.

Jeg er som person meget forsigtig – derfor kaster jeg mig ikke ud i projekter jeg ikke tror på, eller ikke kan gennemskue. Der er rigtig mange steder på nettet der lover at alle kan tjene mange penge hurtigt.

Jeg lover hverken mange penge, eller at det bliver hurtigt – men jeg vil gerne fortælle om, hvordan du kan tjene ekstra penge ved at arbejde hjemmefra.

Lave opstartsomkostninger.
Som jeg har nævnt, så er jeg ikke modig nok til at kaste mig ud i projekter der som jeg ikke kan gennemskue, eller som koster penge. Jeg er sikker på, at du heller ikke er interesseret i, at betale penge for en tvivlsom bog før jeg vil vise hvordan du kan komme igang. – Det kommer heller ikke til at ske.
Derfor vil jeg komme med flest beskrivelser om hvordan du kan komme igang med det samme, men meget lave opstartsomkostninger.

Hvorfor fortæller jeg dette?
En af de ting jeg undrer mig mest over når jeg er stødt på disse sider der vil vise hvordan man kan tjene penge online, er hvorfor siden findes – hvad får man ud af, at lave en sådan side – hvorfor dele ud af sine gode ideer til andre, helt gratis?
Jeg har en god idé om hvorfor andre gør det, og det er højest sandsynligt af samme årsag som mig selv. Jeg har lavet dette hjemmeside for at tjene penge. Jeg satser på, at penge-online.dk bliver så god, at der kommer en masse trafik ind på den, og dermed kan jeg selv tjene nogle penge på de reklamebannere der kører her på siden.

For at der kan komme reel trafik her på hjemmesiden, bliver den nødt til at have et interessant indhold, som jer der besøger den, faktisk kan bruge til noget.

jeg håber at min ærlighed hjælper på troværdigheden omkring indholdet. Jeg har selv savnet troværdighed hos folk der lover at man kan tjene penge – især på internettet.

Selvfølgelig kunne jeg godt frygte, at der er mange der begynder at gøre det samme som jeg, og derved skaber jeg konkurrence til mig selv. Så hvis du bliver god til at tjene ekstra penge online – så kan jeg selv få sværere ved det. Men for at gøre denne hjemmeside god – så vil jeg gerne risikere dette (Men hvis du laver en hjemmeside magen til denne, der blot er bedre, så vil jeg have lavet et dårligt træk 🙂 ).

Hvorfor er du her?
Du har helt sikkert fundet herind på siden ved at søge efter måder at tjene penge online. Det kan du sagtens komme til.
Jeg vil ikke lyve – “Det koster penge, at tjene penge”. Jeg kan ikke trylle penge frem fra ingenting.
Du har helt sikkert hørt om de fleste af måderne at tjene penge online før – hvis ikke dem alle sammen. Men jeg vil gerne forsøge at skabe bedre oplysning omkring hvordan dette reelt foregår. Jeg har selv savnet hjælp til hvordan man reelt tjener penge på internettet – og ikke bare en opremsning af hvilken retning man kan forsøge.

Jeg skal nok oplyse om mine erfaringer for alt det jeg prøvet – og mine tanker omkring de emner jeg ikke selv har benyttet mig af.

Jeg gætter på, at du gerne vil i gang med at tjene ekstra penge online med det samme – så lad os komme i gang.

Mine grundholdninger:
Jeg går selv efter at have stabil indtægt. Og helst en der kan passe sig selv, og dermed tjene penge af sig selv.
Mine erfaringer har vist, at den bedste måde at have en stabil og sikker indkomst på, er at have et “rigtigt” arbejde. Uanset din personlige position – om du er studerende eller familieforsørger, så er det nødvendigt at tjene penge. – Jeg håber da selv, at jeg får udviklet nogle af mine hobbyer, så jeg kan leve af dem. Men det kan jeg ikke. Primært fordi jeg er for forsigtig til at springe ud i større projekter.

Hvordan jeg vil vise dig mulighederne:
Herunder kommer jeg kort ind på punkterne – med en meget lille beskrivelse. Der vil være links i teksten til udførlige beskrivelser.

Hvilke muligheder er der?

HJEMMESIDE:

Du kan, som jeg, lave en hjemmeside.
Der er mange måder at tjene penge fra en hjemmeside på. Den mest almindelige når man blot er ude efter en ekstra indtægt, er at lave en hjemmeside med reklamer, og dermed tjene penge på indtægterne fra reklamerne.
Det kræver naturligvis, at der kommer trafik ind på din hjemmeside, så der bliver kigget på reklamerne – derfor er indholdet vigtig når du vil tjene penge på en hjemmeside.
Igen er der flere måde at have reklamehjemmesider på. Der er flere måder et tjene penge på reklamer på.
Det vigtigste er at du har en interesse for emnet på hjemmesiden. Det er utroligt tungt, at bygge noget ordentligt op, som ikke interesserer dig. Selvfølgelig kan hele emnet omkring at tjene penge online være motivator i sig selv, blot du er klar over hvad der driver dig ind i et projekt – og hvordan du vedholder interessen.

Flere måder at tjene penge på reklamer på hjemmesider kan der nævnes Adsense og Affiliate.. 

Man kan også kombinere en hjemmeside, med at sælge varer. Dette er noget tungere, men det er en af mine yndlings emner, til at tjene ekstra penge online på. Dette kræver, at du har nogle varer du kan sælge – så det giver mening – Det skal give overskud. Dertil kræver det noget mere af en hjemmeside, der skal bygges op til at sælge varer. Det er især betalingsfunktionen der kan bekymre. her er Mobilepay en rigtig god og forsigtig måde at komme i gang på – men der findes mange andre gode, sikre og overskuelige løsninger.

Hjemmesider er let at komme igang med
Det er dog ikke super hurtigt at komme igang. Det kræver først, at man ved hvad den skal handle om. Så skal man undersøge markedet – er der overhovedet nogen der søger efter dette – hertil har Google et rigtig godt værktøj. Derefter skal man finde et hjemmeside navn der er ledigt.
Købs-delen er meget let- men registreringen tager tid. Først skal man købe hjemmesiden (jeg giver typisk DKK 269,70- for et år med det hele) – så skal den registreres – og derefter aktiveres. Noglegange kan man komme igang inden for et par timer – men nogle gange kan det tage op til en dag.
For at bygge din hjemmeside op, så du kan begynde at tjene penge online, tager også tid – men når du har et emne, og ellers godt kan lide at skrive om det, så er det rart at komme i gang.

Man skal bygge hjemmesiden inden man kan koble reklamer på den
Jeg er selv meget utålmodig, så jeg har været meget længe om, at komme i gang med at lave hjemmesider (Mange år).
Men man bliver nødt til at kaste sig ud i noget, for at få noget tilbage.
Økonomisk synes jeg det, at lave hjemmesider er rimeligt. Jeg ved hvad jeg betaler, og hvis det ikke lykkedes, så koster det mig ikke noget at stoppe.

AKTIER:
Jeg er selv rigtig glad for at handle med aktier.
Virksomheder og økonomi har altid interesseret mig, så jeg har en naturlig lyst til at følge nyheder, og har derved skabt en idé om hvordan jeg tror aktierne vil ændre sig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *