Bliv betalt for undersøgelser

Bliv betalt for at svare på spørgeskemaer
En nem måde at blive betalt for at arbejde hjemmefra er, at svare på undersøgelser. Det har du sikkert set mange steder..
At kalde det et arbejde at svare på undersøgelsesskemaer, er jeg dog ikke enig i. For mig er definitionen på et arbejde – noget som man kan leve af. Eller i hvert fald noget man kan betragte som en rigtig indkomst.
Det er korrekt, at det er en rigtig let måde, at tjene penge på. For du kan godt tjene penge. Og det er meget let. Du skal ikke have andet end en computer med internetadgang, og en e-mail adresse.
Men at tjene mange penge på det, vil jeg ikke sige.
Alle de spørgeskema undersøgelses sider jeg er støt på, er bygget op omkring et pointsystem. Når du laver en handling bliver du belønnet med point. F.eks. del-udfyldelse af din profil vil give dig f.eks. 100 point. Et spørgeskema på ca. 10-20 minutter vil give fra 2.000 til 4.000 point.
Disse point fra spørgeskemaer kan du så veksle til værdier. Det kan være alt fra legetøj og gavekort til lodder i konkurrencer. Fra det konkrete eksempel herover hvor man får nogle tusinde point for ca. 15 min. klikkeri på din computer – skal du bruge ca. 20.000 point på et gavekort til DKK 50,-
Hurtig hovedregning skal du bruge ca. 2 timer på at tjene et gavekort på DKK 50,-. Det er en timeløn på DKK 25,- og så synes jeg, at det er kedeligt 🙂

Det er helt korrekt at det er nemt – man skal bare svare ærligt på hvad man bliver spurgt om – Så det er noget alle kan gøre – og man kan komme igang med det samme. Jeg har selv gjort det flere gange – så det er en fin måde, at få bare en lille smule værdi ud af sin fritid. Så på den måde er det en god måde at tjene ekstra penge hjemmefra på sin computer.
Personligt vil jeg hellere bruge min energi på noget der giver flere penge, og som ikke er ligeså afhængig af min direkte indsats foran skærmen.

Man kan kun tjene penge på at tage spørgeskemaer, ved faktisk at sidde der. Derfor synes jeg at det er sjovere, at bruge mere tid på at starte en hjemmeside, der er bedre til at tjene penge uden man behøver at sidde foran skærmen hele tiden. Af samme grund, er jeg glad for at handle med aktier, som der kan udvikle sig, uden man behøver at sidde og kigge på dem hele tiden.

Derudover kræver det også, at der er undersøgelser tilgængelige til dig. Der er rygter om, at man kan tjene op til DKK 150,- for at svare på undersøgelser. Jeg har godt læst om dem, men der har aldrig været nogle af disse til rådighed, når jeg faktisk har forsøgt at tage dem.
Virksomhedder betaler disse undersøgelses-sider for at få svar på en masse tin om deres produkt – det er nødvendigt, for en virksomhed at kende sine kunders holdninger. Både nuværende, forhenværende og kommende kunder. Det er vigtigt for at se om deres markedsføringsstrategi virker efter hensigten – og det er der utroligt mange penge i!!
Nogle virksomheder ønsker dog kun et begrænset antal brugere der besvarer undersøgelserne – Det er naturligvis bedst for en undersøgelse med så mange deltagere som overhovedet muligt – men hvis hver eneste deltager skal betales, så giver det også mening, at begrænse udbudet en smule så økonomien omkring det hænger sammen.

For at komme tilbage til emnet.
Hvor bliver man betalt for at svare på undersøgelser
Herunder lister jeg nogle muligheder op, samt beskriver mulighederne for faktisk at få penge ud af dem.. – Noget af det vigtigste er gns. kr. pr. undersøgelse – Hvilket er meget besværligt at stille op, da det varierer utroligt meget fra undersøgelse til undersøgelse hvor meget man får.
Men især hvor mange undersøgelser der er til rådighed. Det nytter ikke, at der ikke er noge undersøgelser man kan besvare, hvis man nu har sat sig for, at ville bruge en halv times tid, på at tage et par stykker – for at tjene lidt ekstra i sin fritid…

Survee.dk

Survee er en god side. De er hurtige ærlige – og der er mange undersøgelser til rådighed.