Lidt om mig

Baggrund

Jeg har i mange år været interesseret i at tjene penge på nettet. – Derfor har jeg også søgt mange sider på nettet igennem for at undersøge hvordan jeg kan tjene penge online.
Jeg har altid været meget skeptisk omkring at tjene penge på internettet. Men jeg har vidst at det var muligt.

Jeg er meget forsigtig, og vil helst tjene pege på nettet uden at bruge nogle på det selv. – Dette kan dog ikke lade sig gøre. Derfor har jeg brugt mange år på at læse om hvad man kan, dog uden at jeg selv turde springe ud i det.

Nu er jeg kommet mange skridt videre, har har fået en god forståelse for hvilke metoder der passer bedst til den måde jeg gerne vil tjene penge på internettet på.

Denne side er for mig et ønske om at tjene penge på reklamer her på hjemmesiden, samtidig med at det interesserer mig, at dele ud af min viden. Så jeg synes derfor samtidigt at der et sjovt at skrive om det.

De første små skridt
De første penge jeg tjente var lommepenge fra mine forældre for mange mange år siden.
Jeg har aldrig været god til at spare sammen.
Derefter har jeg gået med både aviser og reklamer. – Ud over den friske luft, følte jeg bestemt ikke, at det var min tid værd.
Som kombination af spænding, og håb om penge, har jeg også oddset en del. Jeg har været mange spil igennem, både tips, oddset, lotto og hvad der ellers fandtes dengang. Desværre var jeg ikke særlig god til at gætte rigtigt. Jeg havde alt for mange følelser i mine beslutninger. Dertil havde jeg nærmest ludomaniske tendenser – mine gæt blev mere og mere risikable, i forsøg på at vinde tidligere tab hjem…. Da jeg taget mig sammen, kunne jeg styre mig til, kun at spille småt – og så mine spil som betaling for ekstra underholdning imens jeg så sport. Hvis jeg tabte var det en slagt betaling for ekstra underholdning undervejs, og hvis jeg vand var det super.
Det bedste for mig, var dog da jeg holdt helt op -> Besparelsen ved ikke at spille, var den største gevinst jeg havde taget hjem 🙂
Jeg spiller dog lidt engang imellem nu, men kun på noget som jeg er helt sikker på (som man dog aldrig er), men jeg kan godt vente til jeg får en rigtig god følelse, og føler mig ikke presset til at spille hver gang der er noget at spille på.

Det første rigtige skridt
Jeg begyndte at interessere mig for aktier.
Aktier har altid interesseret mig, men hvordan kommer man i gang? – jeg havde en idé om, at jeg kunne lade som om jeg købte aktier, og så følge dem, for at se, om de gik den vej jeg håbede på, inden jeg rigtigt begyndte at handle.
Men det kunne jeg slet ikke tage seriøst. Det blev noget rod – for mig – at sidde og lade som om. Jeg ville gerne tjene penge på aktier, og ville derfor gerne læse at forstå hvordan det virkede.
Jeg valgte i stedet bare at købe nogle tilfældige aktier, for at se reelt hvordan det ville gå. Det var naturligvis for meget små beløb, da jeg havde et meget lille rådighedsbeløb.
(Det er generelt en dårlig idé at købe aktier for meget små beløb).
Min plan var at det skulle være langsigtet – så jeg var ikke bange for at aktierne faldt i værdi, for på lang sigt skulle de nok komme op i værdi igen.

Det gik både godt og dårligt. – Der var nogle jeg tjente penge på, og der var nogle jeg mistede penge på.
jeg har lært rigtig meget om aktier ved blot at kaste mig ud i det – jeg handler stadig med aktier, og det er en rigtig god forretning.

Et rigtigt arbejde
Jeg har et rigtigt arbejde, og den vigtigste indtjening, er bestemt at have et arbejde, tage det seriøst og udvikle sig i det – og videre til et større. Der er stor forskel på mennesker og der er stor forskel på, hvor meget man ønsker at ligge af energi i et arbejde. Jeg har selv ønsket at skabe en karriere, og har udviklet mig fra nyansat på nederste trin til at blive chef. – Det er klart her min energi har ligget – og klart det der har sikret min tilværelse en god, fast og stabil indtægt. – Denne har jeg så kunne geninvestere så jeg kan tjene ekstra penge på nettet.

Jeg er ikke speciel social, og kan godt lide at sidde herhjemme og tjene penge på computeren eller telefonen.

derfor bruger jeg en del af min fritid på at undersøge hvordan jeg kan få et størst mulig afkast på den sikreste og letteste måde.

For at sikre min fremtid, har jeg siden jeg var ung og startede på arbejdes lagt stor vægt på en god pensionsopsparing. Desværre har jeg valgt en sikker opsparing – så jeg har ikke fået en særlig stor del af det økonomiske opsving der har været på aktiemarkedet efter finanskrisen – men jeg har været glad og rolig for at mine penge er sikret.

Penge-Online
Senere er jeg begyndt at lave hjemmesider og handle med optioner.
Jeg har forsøgt mig med mange af de måder man kan tjene penge online. Jeg har forsøgt, at lave undersøgelser, spørgeskemaer, trykke på reklamer, spille på casino og hvad der ellers er. Der var desværre ikke noget af dette der tiltalte mig. De fleste ting man kan sidde og lave for andre på nettet eller telefonen giver alt for lidt, og jeg mister derfor hurtigt interessen. Der findes mange apps hvor man kan trykke på reklamer, men det kan man ikke blive rig af. Det er få ører man kan få. Ofte er der maks på hvor mange der er til rådighed, så det er efter min mening spild af tid.

Undersøgelser kan give godt, men jeg har svært ved at holde koncentrationen om dem, i så lang tid som de varer. Dertil er det meget sporadisk hvornår der er nogle til rådighed, så det er ikke en stabil måde at tjene ekstra penge online på.

Jeg holder mig i øjeblikket til aktier og hjemmesider. – Men forsøger mig stadig med mange af de muligheder der er for at tjene penge på nettet på.
Jeg er nu i gang med at teste produkter fra kina, som jeg ønsker at sælge herhjemme. Men det er ikke en hurtig måde at tjene penge på til at starte med, men der er et kæmpe potentiale for at tjene mange penge – men det kræver tid og arbejde at starte op.
Jeg handler allerede med varer, ved at købe mindre partier billigt, og så sælge dem til konkurrencedygtige priser på de store salgsmaskiner, bl.a. på DBA.
Men jeg holder meget af salg, så jeg er ved at udvide med min egen side til dette formål, men det tager tid at lave en god konceptstyrring inden jeg for alvor går i gang med min egen. – Jeg har dog godt kendskab til dette univers, og kender flere der har og har haft stor succes med salg fra egne hjemmesider. – Flere jeg kender, har bygget små sider op, hvorefter de er blevet solgt. Små sider med fast kundedatabase kan sagtens blive solgt for 50.000,- men det kræver tid, kræfter og engagement. Men når det er en hobby, så er det sjovt samtidigt 🙂

Det er meningen for mig, at det skal være sjovt, underholdende og indbringende.
Det irriterer mig, når jeg får følelsen af, at jeg spilder tiden, når tiden kan bruges til at tjene ekstra penge. – Jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste, derfor vil jeg gerne hjælpe med at gøre det lettere for dig at finde de rigtige emner, og komme let i gang med at tjene penge online.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *