Penge NU – lån

Skal du bruge penge nu!?
Hvis du er i akut penge mangel – og har fundet denne side for at finde penge online – så vil jeg foreslå at du låner pengene.
Der er ikke steder på nettet hvor du tjener ekstra penge med det samme. – det skal arbejdes op.

Jeg har selv stået i situationen hvor jeg akut skulle bruge mange penge.
Mit personlige forslag er, at du skal rådføre dig med din bank først! – prøv at få forhøjet kassekredit, eller udvid et allerede eksisterende lån.
– Dette er dog ikke altid muligt – der er jo også en grund til at man desværre er kommet i den situation.

Der er mange penge i at låne penge ud!
Igen – ligesom jeg har skrevet om under gambling – så er der en god grund bag, når udbuddet vokser voldsomt. Der er flere og flere steder, hvor man kan låne penge nemt og hurtigt. Der er mange penge for firmaerne at tjene på at låne penge ud. Og de kan tjene mange penge på det – for det er dyrere, at låne penge fra disse små-lån-udbydere end i banken. Det kan disse udlåns-firmaer tillade sig, fordi det er til dem man går hen, når banken ikke vil låne penge. Derfor kan de tillade sig, at tjene mange penge på at låne penge ud.
– Der findes også steder på nettet hvor du selv kan låne penge ud til andre – og du kan tjene gode penge på dette – men det vil jeg ikke komme nærmere ind på her.
Du skal altid se dig godt for når du skal optage et quick-lån.
Jeg vil herunder hjælpe med, hvad du skal se efter, af gode og farlige ting ved at låne penge.

Udnyt dine fordele når du skal låne
Når der er så stort udbud på lånemarkedet, som der er nu (og det er stadig kun voksende) – så kommer der naturligvis også stor konkurrence om kunderne blandt udlåns virksomhederne. – Det betyder for dig der gerne vil låne penge hurtigt og nemt, at der er mange gode tilbud og mange rabatter du skal benytte dig af!.
Det er slet ikke så dyrt at låne penge som man mange gange får indtryk af.
– jeg skal dog helt bestemt advare imod disse små hurtige lån – som kan være meget farlige, hvis man ikke er meget opmærksom. Det vil klart være bedst, hvis du skal låne penge, at gøre dette i din bank – Nu hvor jeg er kommet med en advarsel, vil jeg fortsætte 🙂
Jeg har selv optaget mindre og hurtige lån, trods jeg var imod det – jeg havde dog ikke andre muligheder i den situation – og det gik rigtig fint! – Så det var en god oplevelse for mig.

Hvordan koster det at låne penge?
Der er mange steder i låneaftaler hvor låneudbyderne kan tjene penge.
Det mest normale sted, er ved at det lån man optager, har en høj rente.
Ellers kan der være et større gebyr for at optage lånet.
Derudover kan der gemme sig en masse små lettere skjulte undtagelser.

Der er mange der reklamerer med lav rente, og ingen gebyrer. – Hold her øje med undtagelserne. Hvis man misser et afdrag på et af disse, er renten ofte næsten dobbelt så stor, som et normalt lån.
Der er også nogle låntyper, der er afdragsfrie eller rentefrie i et udvalgt antal måneder – det kan være alt fra 1 til 36 (der findes mange kombinationer). Her kan der være et gebyr, hvis man indfrier lånet før tid – sådan sikrer udlåneren sig, at de får renter og afdrag efter den frie ordning er udløbet – f.eks. Der er desværre en god chance for at man har svært ved at betale sine afdrag og renter, hvis man er kommet ud i, at skulle låne penge på denne måde.

Udlånerne er meget professionelle, og de har deres virksomhed for at tjene penge. Så der er mange knapper der kan trykkes på, og kombineres – for at sikre sig indtjeningen. – Tænk altid over motivet og bagtankerne som låneudbyderen har for at låne penge til dig let og hurtigt. Gode lån kan sagtens være reelle – og meget billige. Hvis du får en god oplevelse af lånet – er der meget stor chance for, at du bruger samme firma igen senere – og på denne måde kan låneudbyderen tjene penge på et lån senere.

Det letteste motiv at gennemskue, er butikkernes forbrugslån. – Butikkerne vil meget gerne sælge dig produkter – også hvis du ikke har pengene. Derfor tilbyder butikkerne små, hurtige, nemme og billige lån til dig, så du kan købe deres produkt. Så her kan det sagtens være reelt nok, at udbyderen ikke tjener mange penge på lånet – når de så istedet tjener penge på varen.

Det vigtigste når du låner penge online
Se deres beregninger for hvor meget du ialt skal betale tilbage i kroner – dette kan let sammenlignes med andre steder man kan låne penge online. Ligeledes skal du se på, om der er klausuler eller gebyrer for, at betale lånet ud før tid.
SØRG FOR ALTID AT BETALE TIL TIDEN! – De dårlige betalere bliver flået.
(Det er dyrt at være fattig).

 

Det kan godt betale sig at låne penge
Som renterne er nu, så får du – som jeg også har skrevet meget om i afsnittet om AKTIER – faktisk ingenting for at have dine penge stående i banken.
Ligeledes er renten på de penge du låner, og altså skal betale for, at få lov at låne penge – meget lave!…
Hvis du har en god idé til en investering – så kan det sagtens lade sig gøre, at lave en rigtig god forretning, og få større afkast – og tjene flere penge, end det koster at låne penge.

Har du et større lån
Det kan for eksempel være, at du allerede har et lån i din bolig, bil eller lignende. – Så er der god mulighed for, at du her kan benytte dig af den konkurrence der også er mellem bankerne og realkredit-institutterne. Der er rigtig mange penge at spare for dig som låner, ved at udnytte denne konkurrence. Se om andre banker har et bedre tilbud til dig.

Mikro-/Mini-/Quicklån

Der er heldigvis kommet strenge regler for disse små, hurtige og meget dyre lån. Jeg har altid været modstander af mikro-/mini- og quicklån, eller hvad de ellers hed allesammen. De havde voldsomt store omkostninger, og fangede deres kunder i store gældsspiraler som det var svært og meget dyrt at komme ud af. Efter finanskrisen er der heldigvis kommen en generel opfattelse af, at det er fornuftigt at tjene penge inden man bruger dem.

Hvis I har set Luksusfælden, er der ofte små hurtige og meget dyre lån, der har bundet deltagerne i en uoverskuelig gældssituation.

Hvis du skal bruge penge hurtigt, nu

Det er dyrt når det skal gå hurtigt. – De bedste anbefalinger er altid langsigtede – hvilket giver god mening, da vores samfund også er bygget op om, at man går på arbejde hvor man udfylder en opgave, der genererer noget værdi for arbejdspladsen, og selv bliver kompenseret for den tid man ligger, samt for de evner, kompetencer og erfaringer man bringer. Man ligger et budget for de faste og løbende udgifter – sparer op til pension og muligvis har noget til overs til opsparing. – Herefter man man igangsætte passive indkomster, hvilke er langsigtede.

Besparelser på dine udgifter er et meget vigtigt element i at øge din formue, men også langsigtet.

Hvis man alligevel står i en situation, og skal bruge penge lige nu, er der naturligvis muligheder.

Lån penge: kontakt din bank

Pantsæt dine ting:

Du behøver ikke at sælge dine ting. Du har mulighed for at pantsætte dem (Sælg med tilbagekøbsret). Vi har ofte set denne mulighed i amerikanske film, hvor personer der har brug for penge straks, løber ned til pantelåneren. Dette er ikke en mulighed vi er vant til i Danmark. Men hos Pantsat.dk har du denne mulighed hos en dansk udbyder, med (i skrivende stund) 4,9/5 på Trustpilot (!).

Her tager de imod et bredt udvalg af varer, lige fra smykker og elektronisk udstyr til biler og motorcykler. Det er naturligvis genstande der skal have en værdi, dvs. de naturligvis også tager imod Designertasker, Kunstgenstande, Cykler og Møbler. Det kunne også være f.eks. en vinsamling. Der er også mulighed for, at chatte direkte med dem, hvis du har en genstand der ikke umiddelbart passer til deres forvalgte kategorier.

Det er gratis at få en vurdering af sin(e) ting, Og gratis at sende sine ting ind til dem – De kan også afleveres fysisk.

Det koster naturligvis at benytte sig af Pantsat.dk men de har en meget overskuelig beregner der tudeligt viser: Hvor meget man får – Hvor længe man skal bruge – Hvor meget man skal betale tilbage.